Dan Negru a răbufnit în trafic: „Unde-s banii mei? Că pe șosele văd ca nu se duc. Nici in spitale nu se duc. Nici în școli”

best auto leo vaslui

Dan Negru este revoltat cu privire la banii săi care pleacă spre impozite, însă nu se știe ce se întâmplă cu aceștia.Unde se duc și cu ce scop?

„Stau blocat în trafic și ascult la radio știri despre noua cotă progresivă și alte impozite care se pregătesc. Nimeni, niciodată, nu mi-a spus concret unde se duc banii mei din impozite? Că pe șosele văd ca nu se duc, stau în trafic de vreo oră. Nici in spitale nu se duc. Nici în școli.

Cu trenul fac vreo 12 ore până în Timișoara, deci nu se duc nici în infrastructură! Unde-s banii mei?  Statul nu mi-a explicat niciodată asta.  Se uită disprețuitor la mine și-mi spune că vin alte impozite, progresive, unice..

Statul să-mi spună: îți iau 10 lei dar îți construiesc o cale ferată ca să ajungi repede-n Timișoara.

Și-ți mai iau 10 lei și îți fac centura în București.  Altfel, dacă nu-mi spune concret pe ce se duc banii mei, eu cred că statul e singurul hoţ care fură cu acte în regulă,” a transmis Dan Negru pe pagina sa de Instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.