Dana Budeanu, plătită cu mii de euro lunar de PSD să spună minciuni despre AUR și George Simion

best auto leo vaslui

Creatoarea de modă Dana Budeanu nu își mai dă cu părerea despre izmene, chiloței și rochițe ci mai nou și-a descoperit un nou talent, comentariul politic. Împinsă de la spate de milioanele de euro cu care PSD mituiește presa din România, doamna Budeanu a intrat și ea în cârdul ciracilor neomarxiști plătiți de ambasade și Bruxelles, respectiv a presei activiste de partid și de stat care atacă AUR și pe președintele George Simion.

Presa sistemului are ca subiect de pus pe tapet zilnic demonizarea AUR și lingușirea puterii. Știrile în presa sistemului nu apar ca: ”AUR a protestat pe 6 mai” ci ”Extremiștii de la AUR au protestat pe 6 mai”. AUR este etichetat de această presă a sistemului ca partid putinist, rusofil, Simion, omul serviciilor, Simion spion.

Când vezi un Gâdea care mănâncă rahat cu lingurița despre AUR, angajatul securistului Dan Voiculescu, orice român înțelege unde e adevărul. Bătrânul securist are un partid fantomă și trebuie să își pună pe listele PSD un europarlamentar și ceva oameni pe la locale și parlamentare.

De ce face presa astfel de mizerii?

Pentru că e o presă angajată, o presă pusă pe ticăloșii ce și-a uitat menirea. Câinele de pază al democrației a înghițit adevărul.

Tovarășa Budeanu excelează la inveții și comentarii acide despre așa zise legături ale lui George Simion cu serviciile secrete din România și chiar l-a poreclit SIEmion. Dana Budeanu s-a îmbuibat și ea cu două mâini din cele 100 de milioane de lei pe care PSD i-a cheltuit pentru mituirea presei.

Concluziile le trageți dumneavoastră.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.