“Greierul și furnica” în pâinea noastră cea de toate zilele.

În 2019, un studiu a analizat mostre de insecte din 300 de ferme specializate și magazine cu animale din Europa centrală, inclusiv 75 de ferme de greieri. Au fost descoperiți paraziți în 81% din ferme, iar în 30% din cazuri paraziți care puteau provoca boli oamenilor.

best auto leo vaslui

Iată că tâmpiții planetei, au dat în toate boalele, cum s-ar spune. Au promis greieri pentru toată lumea, pe îndestulate și s-au ținut de cuvânt. Au pus gând rău greierașului care ne încântă în nopțile de vara prin cântatul lui deosebit de ascuțit.
Nu cred că exagerez dacă afirm că cea mai mizerabilă mâncare de pe vremea comunistă a ajuns acum standardul celor mai mulţi dintre noi. Acest standard este pe cale să fie inlocuit întrucât Europa, prin propagandă, ne trece la un nivel chiar mai jos de atât, anume de mâncători de greieri.
Greierii pot fi și purtători de agenți patogeni care pot afecta oamenii și animalele dar conțin și câteva proteine potential alergenice.
În 2019, un studiu a analizat mostre de insecte din 300 de ferme specializate și magazine cu animale din Europa centrală, inclusiv 75 de ferme de greieri. Au fost descoperiți paraziți în 81% din ferme, iar în 30% din cazuri paraziți care puteau provoca boli oamenilor.
Deși am fost asigurați că înghețarea se va face după repaus alimentar de 24 de ore a insectelor, pentru a le permite să evacueze conținutul tubului digestiv, nu mă abțin a întreba, cine verifica daca nu s-au constipat unii din ei? Nimeni? Bine! Oricum veți face “rahatul praf”, ca de obicei, când e vorba de hrana prostimii, nu?
Apropo, ați gustat pâinea cri-cri?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.