Ilfovenii în continuare fără apă și canalizare – ca în evul mediu. Sunteți mulțumiți?

best auto leo vaslui

Ilfovenii stau în continuare fără apă și canalizare, exact ca în evul mediu.

De vină sunt cei care conduc primăriile și județul.

Mirosul de apă menajeră și fosă este unul dominant în localitățile din Ilfov, deja insuportabil. Nu te simți ca într-o țară Europeană, mai degrabă parcă am locui în Africa sau India.

Românii trebuie să trăiască în continuare fără rețea de apă și canalizare deoarece cei care s-au tot succedat pe la conducerea județului au avut mai multe interese imobiliare decât dorința de a face investiții pentru un trai mai bun. Nici primarii nu sunt mai prejos: unii nu pot, alții nu vor, sunt mânați numai de interese personale și de grup.

Primăriile din Ilfov sunt conduse de carteluri, de rețele locale de infractori care delapidează banul public sau pun condiții cetățenilor pentru a-și satisface propriile interese.

În campania din 2020 s-a promis rețea de apă și canalizare. S-a promis acest lucru și în timpul campaniei precedente se va promite și în campania din 2024.

Aproape fără excepție Ilfovul este condus de către PSD și PNL, două bande de crimă organizată. Ele sunt de vină pentru că în Ilfov se trăiește ca în evul mediu.

Mirosul de fosă septică este peste tot. Te muți la casă cu gândul că dorești să scapi de agitația și mizeria din București dar dai de grija vidanjelor care descarcă permanent fosele.

Nimănui nu îi place mirosul de fecale dar Ilfovenii s-au obișnuit cu ei.

Autoritățile locale, adică primarii, și autoritățile județele, adică președinții de consilii județene, își bat joc de români. Ei nu reprezintă cetățenii, ei s-au pus pe funcții pentru a face interesele imobiliare ale unuia sau altuia.

Corupția este peste tot în Ilfov, cetățenii au căzut pradă unor rețele. În Ilfov totul este pe bani iar românii s-au obișnuit să accepte umilința precum oile.

Românii nu sunt mulțumiți. Nu poți da sute de mii de euro pe o casă iar primăria să nu fie în stare să îți asigure apă, canalizare și drumuri civilizate, asta deși bani sunt mulți.

Fosele și puțurile sunt aproape unite. Apa din pământ a fost infestată, uneori nici nu mai știi care este diferența dintre ele.

Să faci apă și canalizare este ceva ușor, ceva de realizat. Nimeni nu cere apă și canalizare pe Marte ci pe pământ, în secolul XXI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.