Liberalul Alexandru Muraru cere PSD şi ministrului Economiei să îl demită pe Haralambie Voicilaş din Consiliul de Administrativ la IAR Ghimbav, invocând că acesta ar fi făcut poliţie politică

best auto leo vaslui

Liderul PNL Iaşi, deputatul Alexandru Muraru, cere PSD şi ministrului Economiei să-l demită pe Haralambie Voicilaş din funcţia de membru al Consiliului de Administraţie la IAR Ghimbav, după ce CNSAS a stabilit în anul 2005 că acesta a desfăşurat activităţi de poliţie politică.

Potrivit lui Alexandru Muraru, este vorba despre ”o insultă adusă victimelor securităţii care trebuie stopată imediat”. ”Afară cu foştii securişti din CA-uri şi funcţii publice”, a scris sâmbătă pe pagina sa de Facebook liberalul Alexandru Muraru.

Totodată, Muraru cere PSD dar şi ministrului Economiei, Florin Spătaru, ”să se disocieze de Haralambie Voicilaş, dovedit că a făcut poliţie politică, şi să-l demită din toate funcţiile remunerate din fonduri publice”.

”Sigur că este treaba PSD să-şi angajeze în structurile interne pe cine vor, dar reabilitarea şi tentativa de recredibilizare a căpitanilor de securitate este o ofensa adusă românilor care au oarecare aşteptări de la un partid aflat la guvernare. Dar este inacceptabil ca un securist notoriu să fie remunerat din bani publici cu susţinerea PSD în Consiliul de Administraţie al IAR Braşov”, a adăugat deputatul PNL, Alexandru Muraru.

Sursă:news.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.