O mamă curajoasă din Huși doreste sprijin în lupta ei cu boala: apel disperat pentru donatori de sânge

best auto leo vaslui


În spiritul generozității specifice sărbătorilor de iarnă, Veronica Cerlinca, o mamă din Huși, lansează un apel disperat către oamenii cu inimă bună pentru a obține sprijin în fața unei boli grave. În vârstă de 41 de ani, Veronica a fost recent diagnosticată cu o “tumoră chistică pelvină”, o afecțiune serioasă care necesită o intervenție chirurgicală de urgență.

Într-un moment dificil, Veronica se adresează comunității cu o rugăminte emoționantă: are nevoie de donatori de sânge cu grupa A2 negativ pentru a asigura succesul intervenției chirurgicale programate pentru 19 decembrie la Institutul Regional de Oncologie Iași. Întrucât timpul prețios se scurge, apelul Veronicăi solicită donatori să se prezinte la Centrul de Transfuzii din Bârlad, Iași sau oricare alt loc, menționând numele ei pentru a contribui la stocul necesar.

Veronica, singura mamă a unei fetițe de aproape 11 ani, este cunoscută pentru dragostea sa și dedicarea în creșterea fiicei sale. Confruntată acum cu o provocare medicală gravă, ea adresează o cerere directă tuturor oamenilor de bunăvoință: “Îi rog pe toți cei care vor să mă ajute să meargă să doneze sânge, la Centrul de Transfuzii de la Bârlad, de la Iași sau de oriunde, precizând acolo că este pentru Veronica Cerlinca.”

Cu emoție în voce, Veronica transmite un mesaj de speranță și încredere: “Tremur numai la gândul că nu știu cum va fi, dar mă uit la fată și știu că trebuie să lupt. Sper ca oamenii cu inimă bună să mă ajute, donând sânge.” Veronica este recunoscută în comunitatea din Huși ca un om simplu, muncitor și generos, iar acum, în fața unei încercări dificile, ea se bazează pe sprijinul oamenilor buni și pe credința în Dumnezeu pentru a depăși această perioadă dificilă.

Toți cei care doresc să contribuie sunt încurajați să doneze sânge în perioada 11-18 decembrie și să menționeze numele Veronica Cerlinca. Adeverințele de donare pot fi trimise prin WhatsApp la numărul 0761.497.069 și vor fi prezentate medicului care va efectua operația. Comunitatea din Huși și cei din jur sunt îndemnați să se alăture acestei campanii de solidaritate și să ofere un sprijin vital în lupta lui Veronica împotriva bolii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.