Oamenii de știință au descoperit o omidă RGB într-o gură umană. Această bacterie se târăște la toată lumea

best auto leo vaslui


Această creatură se hrănește cu mâncarea ta și alte bacterii. Din fericire, este sigur pentru oameni
Oamenii de știință de la Universitatea din Viena au găsit în gura omului o bacterie specială care arată ca o omidă. Ea a primit numele complex Conchiformibius steedae. Rezultatele studiului sunt publicate în revista Nature.

Sub radiația ultravioletă, corpul strălucește în verde, roșu și albastru, precum monitoarele RGB. Structura bacteriei diferă de rudele sale. Deci, alte organisme au o structură în formă de tijă, iar Conchiformibius are o formă alungită de „omidă”. Bacteriile se mișcă în același mod ca insectele familiare nouă
Cercetătorii au decis să încerce să schimbe structura tuturor bacteriilor în formă de baston și le-au făcut modificări genetice. Drept urmare, nicio bacterie nu a reușit să repete forma omizii Conchiformibius.
Oamenii de știință asigură și declară că o astfel de bacterie se găsește în majoritatea populației lumii și nu dăunează. Mediul umed al cavității bucale este habitatul ideal pentru această creatură. O bacterie similară poate fi găsită și la câini și la alte mamifere. Se hrănesc cu bacterii mai mici și particule alimentare ale „gazdei”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.