Oamenii din comuna Deleni, sat Bulboaca, din nou în acțiune. Aceeași comuna, același sat cu podul buclucaș. VIDEO!

Pentru că de fiecare dată se fac referiri la modul de viață european la care trebuie să ne aliniem noi românii, și mereu primim inloc de proiecte și viața la standarde europene, numai scuze și acuze politice, va invitam sa vedem realitatea și nu poveștile celor de la putere.

best auto leo vaslui


Pentru că de fiecare dată se fac referiri la modul de viață european la care trebuie să ne aliniem noi românii, și mereu primim inloc de proiecte și viața la standarde europene, numai scuze și acuze politice, va invitam sa vedem realitatea și nu poveștile celor de la putere.

Sat Bulboaca, relativ aproape de Vaslui, in realitate este un sat uitat de autorități.
Podul ca podul, Dumnezeu cu el, se vor lămuri experții și specialiștii care vor semna recepția lucrărilor ….dar cu apa ce-ati avut?
Mai jos lăsăm pozele trimise de cetățenii care plătesc taxe și impozite de o viață intreagă. Cei mai mulți nu mai au nicio speranță să vadă vreodată apă curentă ,canalizare, gaz sau drumuri pe care sa meargă nepoții.Dacă din ce in ce mai multe localități din tară implementează proiecte cu tehnologie de cea mai înaltă clasă, la Bulboaca țeava de apa este acoperita cu balegă, ca sa nu înghețe!
Citiți bine,țeavă acoperită cu îngrășământ natural. Apa este potabilă, se dă la animale, oamenii spală cu ea,își gătesc.Apa abia curge. Că sa umpli o găleată de 10l, e un adevărat test de răbdare.
Paradoxul începe de la incompetenta autorităților de la Deleni,care zeci de ani au stat și au umplut buzunarele cu lefuri grase și au ținut oamenii în mizerie . Aceeași politica făcută de toate partidele politice. Luptă pe ciolan și la cetățeni firmituri.Comuna Deleni nu e vreo comuna bogata, sub nicio forma. E doar o comună care este pastorită de un om pus politic care nu are niciun plan pentru dezvoltarea comunei, are doar leafă și o pensie foarte mare. Când omul are de toate….cheful de munca e pus în cui.
Locuitorii satului Bulboaca sunt mai mult de vârsta a 3-a. Aceasta situație se datorează lipsei investițiilor serioase în infrastructura, nu exista niciun plan de dezvoltata rurală,școlile sunt la stadiu de depozit, tavanele au găuri, ușile și geamurile sunt foarte vechi, gândacii și buruienile sunt în continua competiție. Străzile din sat arată că adevărate șantiere sau drumuri din carierele de piatră.
Satul Bulboaca este un sat format din doua lumi. O parte are gaz, străzi asfaltate…drumul drept e mai ușor de reabilitat, drumul din deal …lasă -l așa că merge și așa iar gazul nu are rost că e optional.
Dar apa este într-adevăr o mare problemă.
La vreo 2 km înainte de intrarea în sat, exista un puț forat undeva la 70m din care curge apă non stop. Terenul este inundat, are o construcție din ciment unde se adapă animalele. Pe timpul verii până toamna târziu, terenul cu apa este dat la cetățeni că sa pasca vacile pe el.
Cetățenii se roagă pentru ploaie, că sa aiba izvorul din vârful dealului apa, ca sa aibă măcar o găleată de apa…sa spele vasele…nu de udat grădinile….iar apa este risipită din cauza incompetenței actualului primar care a preluat funcția de la un alt incompetent penal.

Oamenii din satul Bulboaca,sunt oameni buni, muncitori, oameni bătrâni care au pus umărul la construcția României…și acum la bătrânețe au parte doar de bătaia de joc a unor ipocriți care au buzunarele pline cu salarii mari.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.