Ofițer de poliție cu avere de milioane euro – 3 mașini, 21 de ceasuri de lux, 36 de bijuterii de lux, 46 de apartamente

best auto leo vaslui

Fost șef de la Permise, avere de două milioane de euro din șpagă : 3 mașini, 21 de ceasuri de lux, 36 de bijuterii de lux, 46 de apartamente, puse sub sechestru de judecători !

Şeful Serviciului de Permise Suceava, Ionuț Radu Obreja, a fost trimis în judecată pentru că ar fi primit șpagă de peste două milioane de euro din partea mai multor elevi ale unor școli de șoferi. Autoritățile i-au pus sechestru pe avere. În acest dosar au fost trimiși în judecată 25 de inculpați, între care angajați ai Ministerului Afacerilor Interne, instructori și intermediari ai școlilor de șoferi care, în schimbul unor sume de bani, ar fi permis fraudarea probei teoretice a examenului de obținere a permisului de conducător auto unui număr de peste 70 de candidați, în cursul lunii septembrie a anului 2020.

Potrivit procurorilor DNA, suceveanul Radu Popovici (inculpat-martor) anchetat pentru spălare de bani în dosarul „fabricii de permise” de la Suceava, și-a recunoscut vinovăția și a încheiat un acord cu anchetatorii.

„În prezența avocatului, inculpatul a declarat expres că recunoaște comiterea faptei reținute în sarcina sa, acceptă încadrarea juridică pentru care a fost pusă în mișcare acțiunea penală și este de acord cu felul și cuantumul pedepsei aplicate, precum și cu forma de executare a acesteia, respectiv 2 ani și 6 luni închisoare cu suspendarea executării pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de 3 ani”, se arată într-un comunicat de presă transmis de DNA !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.