Panică printre democrați – Se tem că Joe Biden va fi prea bătrân pentru un al doilea mandat

best auto leo vaslui

Mulți democrați, în special cei mai tineri, sunt îngrijorați că Joe Biden va fi pur și simplu prea bătrân pentru a fi eficient într-un al doilea mandat care s-ar termina când va avea 86 de ani. Doar 47% dintre democrați vor să-l vadă pe Joe Biden candidat în 2024, potrivit celui mai recent sondaj Associated Press. 

Oamenii îmbătrânesc cu ritmuri diferite – și, în cazul lui Biden, este imposibil să negăm că politica și teoriile conspirației, mai degrabă decât faptele, alimentează cel puțin o parte din îngrijorare. Dar candidații nu ar trebui să pretindă, așa cum face adesea Biden, că vârsta înaintată nu este o problemă. Domnul Biden are acum 80 de ani, cel mai în vârstă american care a ocupat funcția de președinte.

Vârsta lui Biden pune probleme chiar și într-o epocă în care conducerea politică a națiunii americane îmbătrânește. Actualul Senat, unde vârsta medie este de 63,9 ani, este al doilea ca vârsta înaintată din 1789.

Președintele trebuie, de asemenea, să vorbească despre sănătatea lui deschis și fără jenă și să nu se mai prefacă că nu contează.

The Times a raportat vara trecută că nivelul general de energie al domnului Biden a scăzut și continuă să se împiedice de cuvinte în aparițiile sale publice.

Joe Biden a recunoscut în perioada premergătoare campaniei din 2020 că era „cronologic” bătrân, dar a spus că este la latitudinea alegătorilor să decidă dacă acest lucru este important. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.