Politiștii de frontieră din Vaslui rămân solidari și în acest an cu cei aflați în nevoi.

best auto leo vaslui

Polițiștii de frontieră din Vaslui au transmis un mesaj puternic de solidaritate și sprijin pentru cei mai puțin favorizați de soartă. În fiecare an, în preajma sărbătorilor, aceștia au obiceiul de a duce daruri și speranță în familiile din comunitatea lor care se confruntă cu probleme majore.

Asociația Umanitară ”Frontiera” Vaslui a fost înființată în 2011, cu inițial scopul de a oferi ajutor colegilor care se confruntă cu situații dificile. De atunci, organizația a crescut și are acum 400 de membri, care se străduiesc să arate solidaritate și față de alți semeni, din localitățile din zona de responsabilitate.

De această dată, cu ocazia sărbătorilor pascale, polițiștii de frontieră vasluieni au dus speranță și zâmbet în ochii multor părinți copleșiți de griji, bătrâni lipsiți de ajutor și copii care merită o copilărie fericită și lipsită de griji. Aceștia au mers pe cele mai sinuoase drumuri din localitățile de frontieră din județul Vaslui pentru a ajunge la sufletele acestor oameni și a le oferi speranță și încredere.

Pachetele aduceau rechizite, produse alimentare de bază și multe dulciuri, iar gestul a fost cu adevărat apreciat de beneficiarii acestor daruri. Polițiștii de frontieră au subliniat că fiecare dintre noi poate contribui la aducerea zâmbetului pe buzele celor care se confruntă cu greutăți în viață.

Asociația Umanitară Frontiera Vaslui este o organizație care s-a dezvoltat cu sprijinul membrilor voluntari și cotizanți, care contribuie lunar la menținerea și dezvoltarea acesteia. Cu inițiativa lor, zeci de familii din zona de responsabilitate a poliției de frontieră vasluiene au beneficiat de ajutor nesperat în timpul sărbătorilor. Gesturile de acest gen demonstrează că solidaritatea și compasiunea sunt valori care trebuie cultivate în comunitate și că putem face o diferență pozitivă în viețile celor din jur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.