SUA | Statul Washington a adoptat o lege care permite copiilor să obțină schimbarea de sex prin metode chirurgicale FĂRĂ acordul părinților

best auto leo vaslui

Statul Washington a adoptat o lege care elimină dreptul părinților de a decide asupra îngrijirii medicale a copiilor lor, ultimul pas înainte de promulgarea de către Guvernatorul Jay Inslee, informează Fox News.

„O lege legată de susținerea tineretului” sau „Legea 5599” permite centrelor care găzduiesc tineri fugiți de-acasă „să găzduiască tineri fără permisiunea părinților”. Mai mult, aceste centre nu sunt obligate să notifice părinții despre unde se află copiii lor sau dacă vor suferi intervenții medicale „ dacă există un motiv serios pentru a nu o face, inclusiv dacă un tânăr caută servicii medicale protejate”.

Aceste „servicii medicale protejate” includ „îngrijiri medicale care afirmă genul” care pot fi prescrise „indivizilor transgender, non-binari, două-spirite sau altor indivizi cu genuri diverse”.

Practic, este vorba despre orice tratament prescris de un doctor pentru a trata disforia de gen. Aceste „tratamente” includ: „inhibatoare de pubertate, hormoni pentru sex opus și operații”.

În loc de părinți, legea stabilește autoritatea care guvernează soarta copiilor ca fiind Departamentul pentru Copii, Tineret și Familii (DCYF), adică o agenție a guvernului statal.

Așa cum era de așteptat, legea a fost propusă și votată masiv de către legislatorii Partidului Democrat, în timp ce opoziția a fost reprezentată de Republicani.

Această situație nu este, din păcate, singulară. În California, un alt stat controlat de democrat, a fost introdusă o lege prin care copiii pot fi primiți într-un centru fără acordul părinților. Practic, dacă un minor se consideră „abuzat” pentru că părintele refuză să i se adreseze cu pronumele ales de copil, poate pleca de-acasă și poate fi primit într-un centru de copii fără acordul tutorelui.

Este evident că aceste legi favorizează lobby-ul LGBT, cel care susține că un copil poate să-și dea seama dacă este „de alt gen” decât sexul biologic și nu are nevoie de acordul părinților pentru a „tranziționa” spre genul dorit.

Președintele SUA, Joe Biden, s-a arătat a fi un susținător al ideologiei radicale a transgenderismului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.