Românii, așteptați în stradă pe 6 mai – După ce au crescut salariile la politicieni, PSD-PNL îngheață veniturile la profesori, cadre medicale, armată și poliție

best auto leo vaslui

Guvernul a făcut marele anunț: a găsit o gaură în bugetul de stat de 20 de miliarde de lei. În loc să ia măsuri de reducere a cheltuielilor oferind un bun exemplu, politicienii de la PSD și PNL au crescut salariile la politicieni și acum anunță înghețarea salariilor la profesori, cadre medicale, armată și poliție.

Nu este o glumă este lipsa de bun simț a guvernului. Dacă este criză, atunci să fie criză pentru toată lumea, dar politicienii în ultimele două luni au crescut salariile la primari, salarii la viceprimari, la președinții de consilii județene, la parlamentari și la mulți alți consilieri politici.

După ce au făcut acest lucru au constatat că actualul buget nu suportă asemenea măsuri și au decis că vor bloca salariile. Ori acest lucru înseamnă de fapt tăierea lor deoarece inflația a distrus puterea de cumpărare.

AUR, partidul condus de către președintele George Simion, cheamă pe români în stradă. AUR chemă pe români în București în data de 6 mai pentru a-și exprima valul de nemulțumire față de serie de decizii eronate , ofensatoare și abuzive luată de actuala putere.

PSD și PNL au pus gând rău românilor și au crescut prețurile prin măsurile abuzive pe care le-au luat.

Se pot face economii și de către partidele politice cum ar fi eliminarea subvenției publice, dar acest lucru nu se face. Se pot face economii prin reforma administrativă, dar acest lucru nu se va face.

În data de 6 mai românii ies în stradă, trebuie să iasă căci doar așa abuzurile unei majorități de 80% mai pot fi limitate. Societatea civilă trebuie să știe că un mandat politic nu este un cec în alb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.