Românii, după 33 de ani de umilință și jaf, nu mai cred minciunile politicienilor. Peste PSD, PNL, UDMR și USR vine apocalipsa AUR

best auto leo vaslui

În ultimele zile a început o nouă campanie de compromitere a partidului AUR, campanii cu care românii s-au obișnuit deja.

Vedem tot felul de știri, expirate deja, cu agenți secreți, servicii de informații și implicări ale unor state vecine în politica internă a României.

Dar românii au devenit deja inerți la toate aceste acțiuni. Atacurile permanente asupra AUR au făcut acest partid condus de către președintele George Simion imun la toate aceste acțiuni.

Până astăzi nici una din acuzațiile aduse nu s-a dovedit a fi reală, motiv pentru care în loc să fie slăbită imaginea lui George Simion, ea crește.

Partidele politice nu știu să conducă România, PSD, PNL și UDMR se pricep foarte bine la jefuirea avuției naționale.

Așa se face că țara o duce prost, cu un stat anchilozat de angajările și numirile făcute politic, cu personaje cu o educație cel puțin dubioasă puse pe poziții cheie.

Economia țării a fost distrusă după 1989, fabricile țării au fost demolate iar locul lor a fost luate de moluri în care se vând produse străine. Pentru această distrugere nu George Simion este vinovat ci PSD și PNL.

Nu George Simion a introdus pensiile speciale, nu George Simion le-a menținut, PSD și PNL au făcut acest lucru, ei sunt de vină.

Statul român nu a construit spitale, nu a construit autostrăzi, nu a construit școli și grădinițe. În general România arată ca un sat abandonat, cu poduri care stau să se prăbușească. Nu George Simion este vinovat pentru acest lucru, PSD și PNL sunt de vină.

Peste 6 milioane de români au fugit din țară. Aici sărăcia a fost indusă din prostie dar și intenționat. Plecare românilor este un mesaj de protest împotriva PSD și PNL, nu George Simion a alungat pe români afară din țară.

Românii nu mai suportă actualele partide politice, românii vor să trimită apocalipsa AUR peste sistemul comunist și securist care după 1989 s-a întins ca un cancer, ca o boală.

În ultimele zile a început o nouă campanie de compromitere a partidului AUR, campanii cu care românii s-au obișnuit deja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.