Scroafa cu pașaport

DSVSA-ul o să rada producția de scroafe din Berezeni și cale de doua poste, cât s-ar fi țopăit boala din focarul cu pricina.

best auto leo vaslui


Cum se apropie vreo sărbătoare la români, cum apare câte o boala a animalelor în mas-media. Unii de la stat se fac că iau masuri iar altora le cresc vânzările. După ce se termina porcăria, mai apare cate un proiect de lege, care cere tratamente nediscriminatorii pentru porci, iar câte un ONG mai baga niste bete în “rotile” zootehniei.
  Când aud de pesta porcina, visez noaptea câte o căruță plina. Deja stiu ce visez la noapte, că azi pesta a cuprins comuna Berezeni din Vaslui. Pentru mine căruță începe să devina simbolistica ezoterica. Dragi romani care trăiți în zona contaminată, voi o să visați șunci zilele astea continuu până la sărbători. Cei care n-au bani o să-și puna pofta în cui iar ceilalți se caută prin buzunare să cumpere din galantare cea mai injectată carne.
  DSVSA-ul o să râdă producția de scroafe din Berezeni și cale de două poște, cât s-ar fi țopăit boala din focarul cu pricina.
  Cei mai “deștepți”, au tăiat deja animalele sau le-au trimis în vacanță pe la rude. Cum s-ar zice și porcii și-au luat lumea-n cap și-au migrat. Mai frate nici pentru animale nu mai e de trăit în țara asta.
   Apropo de căruță, mi-am adus aminte: în vis e mereu plina cu proști!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.