Surse: Proiectele Legilor Educației vor fi puse în dezbatere publică timp de 10 zile

best auto leo vaslui

Proiectele legilor Educației vor fi puse în dezbatere publică timp de 10 zile, potrivit unor surse Edupedu.ro. Amintim că proiectele au fost în ultimele săptămâni în analiza experților desemnați de partidele din coaliție. Teme importante cum ar fi admiterea la liceu, ce structură va avea Bacalaureatul sau o posibilă admitere la clasa a V-a ar urma să fie decise de liderii politici ai PNL, PSD și UDMR, potrivit surselor Edupedu.ro.

Proiectele legilor Educației vor fi făcute publice și vor sta în dezbatere timp de 10 zile, conform informațiilor Edupedu.ro.

Luni, 27 februarie, cele două proiecte de legi consolidate ale educației vor fi prezentate într-o conferință de presă care va avea loc la ora 14:30, conform unui anunț al Ministerului Educației. Informația fusese prezentată deja, pe surse, de EduPedu.ro, încă de vineri.

Un calendar oficial al traseului legilor încă nu există. Totuși, potrivit proiectului de program legislativ pe 2023, aprobat de Guvern, proiectele legilor Educației trebuie prezentate Guvernului în februarie și aprobate în Parlament în martie, fără să se precizeze o dată anume.

 

 


sursa:news.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.